Hva ville du gjort hvis det ikke fantes tyngdekraft?

Hva ville du gjort hvis det ikke fantes tyngdekraft?

Noe av det vi syns er aller kulest med 3D visualisering er at det er mulig å sette sammen elementene akkurat så logisk eller ulogisk vi har lyst til. Vi trenger ikke forholde oss til tyngdekraft, montering eller om det er praktisk hvis vi ikke vil.

Det ER oppmerksomhetsskapende å ha et litt overraskende element i bildet. Vi trenger ikke dra det så langt at delfiner flyr, men vi kan det om det høres morsomt ut. Bilder med absurde elementer er effektivt. De kan for eksempel brukes til å illustrere i artikler, sosiale medier eller kataloger. Leseren stopper opp litt ekstra og dras inn i historiefortellingen om det er et uventet element i komposisjonen.

Kanskje du trenger noen bilder og markedsføring som er litt utenom det vanlige? Bli med oss å ha det gøy på jobb og få en spennende og kreativ kampanje tilbake. Uansett hva du lurer på, eller om du bare vil høre mer er du hjertelig velkommen til å ta en prat med oss her:

Kontakt oss her

YOUR COMMENT

Kontakt oss

Contact Us